WEB-løsninger

Ny hjemmeside 

Er du nystartet? Eller har du bare ikke haft tid til at få lavet en ordentlig hjemmeside? Så kan jeg hjælpe dig med at få en flot, professionel løsning til en god, lav pris. Der er flere muligheder:

 

MINIDu kan få en hurtig MINI-løsning, som byder på én side, hvor alle oplysninger er listet.

MIDI - Eller du kan få en MIDI-løsning med op til 5 undersider - fx kan du vise hvad du tilbyder og fortælle om din baggrund og erfaring, og have en kontaktside.

MAXIOg så kan vi tilbyde dig vores store pakke - en MAXI-løsning - som byder på op til 25 undersider - fx fotogalleri, showcase, referencer - og meget andet.

 

Alle webløsninger fra LK Grafik er SEO-venlige (søgemaskineoptimering) og så er de responsive, dvs. de tilpasser sig, hvad enten du ser siden på computerskærm, bærbar, tablet eller mobiltelefon.:

 

Webshop

Vil du gerne sælge on-line, så skal du selvfølgelig have en webshop koblet til din hjemmeside. Her skal du gøre dig nogle tanker om produktopdeling, type af visning, betalings- og leveringsmetoder m.m. Vi gennemgår punkterne sammen og kigger på dit behov - enten over telefonen eller på et møde.

 

Ansigtslyftning af en eksisterende hjemmeside

Har du en hjemmeside i forvejen, som du synes efterhånden er håbløs gammeldags og kedelig?

Jeg kan hurtigt flytte den over i én af de lækre WordPress-temaer og du kan eventuelt også få vejledning i, hvordan du selv opdaterer - det er ikke så svært i de moderne weblayout-programmer vi har i dag (CMS).

 

SEO

SEO står for Search Engine Optimization. Det er vigtigt, at din hjemmeside dukker op, når folk søger efter det du tilbyder. En søgemaskineoptimering af din hjemmeside vil gøre, at du bliver mere synlig. Det er ærgerligt at stå helt omme på side 7 i en google-søgning. Få et stort eller lille SEO-tjek og kom højere op i Google hits.